Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden armut almak

Rüyada birinden armut almak

Rüyada birinden armut almak kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, rahata ve kolaylığa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada birinden armut almak gördüyseniz:

  • Olan bitene çok takılmadan hemen harekete geçebilirsiniz.

Rüyada kasayla armut görmek işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada elma ve armut yemek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan armut yemek istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, umutsuzluk yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ağaçtan armut topladığını görmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, zorlukların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada armut ve incir görmek ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada armut almak yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada armut seçmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, fakir çocukları giydireceğine alamet etmektedir.

Rüyada soyulmuş armut görmek saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments