Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı alıp yemek

Rüyada tatlı alıp yemek

Rüyada tatlı alıp yemek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, işlerinin günden güne azalacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada tatlı alıp yemek gördüyseniz:

  • Güçlü bir duruma gireceksiniz.

Rüyada tatlı alıp yemek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tatlı almaya gitmek maddi olarak epey kayıp verileceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yerden ekmek alıp yemek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinden ekmek alıp yemek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına işarettir.

Rüyada alnından kurşun yemek sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada fırından ekmek alıp yemek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına işarettir.

Rüyada dalından elma alıp yemek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, aşık olacağına işarettir.

Rüyada çikolata alıp yemek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments