Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerden ekmek alıp yemek

Rüyada yerden ekmek alıp yemek

Rüyada yerden ekmek alıp yemek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, huzurlu, mutlu olacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada yerden ekmek alıp yemek gördüyseniz:

  • Kendinize yatırım yapın.

Rüyada yerden ekmek alıp yemek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, emrinde insan çalıştıracağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinden ekmek alıp yemek parlak bir kariyere sahip olunacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine delalet eder.

Rüyada birinden ekmek alıp yemek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fırından ekmek alıp yemek verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına yorulur.

Rüyada ekmek almaya gitmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına işarettir.

Rüyada tatlı alıp yemek zor zamanların ferahlığa çıkacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalından elma alıp yemek hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına işaret eder.

Rüyada muz alıp yemek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments