Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı almaya gitmek

Rüyada tatlı almaya gitmek

Rüyada tatlı almaya gitmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, beklediklerini duyacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tatlı almaya gitmek gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınız veya çevrenizle ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar veya problemler söz konusu olabilir.

Rüyada tatlı almaya gitmek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tatlı alıp yemek işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Rüyada soğan almaya gitmek sorunların tatlıya bağlanacağına, maddi konularda kayıplar olacağına, günahlarının affedileceğine işarettir.

Rüyada uçakla almanyauya gitmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada çanta almaya gitmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına alamet eder.

Rüyada valizi alıp gitmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yumurta almaya gitmek faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada alyans almaya gitmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments