Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinden ekmek alıp yemek

Rüyada ölmüş birinden ekmek alıp yemek

Rüyada ölmüş birinden ekmek alıp yemek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinden ekmek alıp yemek gördüyseniz:

  • Sorun yaratan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada birinden ekmek alıp yemek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada fırından ekmek alıp yemek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinden ekmek alıp yemek kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine delalettir.

Rüyada yerden ekmek alıp yemek bir toplulukla beraber hareket edileceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına delalet etmektedir.

Rüyada ekmek almaya gitmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada muz alıp yemek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, çevrenizden takdir görmeye, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ölüden yiyecek alıp yemek kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, süzüleceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada incir alıp yemek hep dinç ve genç kalacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments