Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tastan su içmek

Rüyada tastan su içmek

Rüyada tastan su içmek büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine yorulur.

Rüyada tastan su içmek gördüyseniz:

  • Belli işleri, planları, ilişkileri veya iş birliklerini devam ettiremeyeceğinizi hissedebilirsiniz.

Rüyada tasla su içmek maddi zarara gireceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bakır tastan su içmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, derde ve kedere düşeceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tastan su içmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına delalettir.

Rüyada bir tas su içmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada tas içinde su içmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına yorulur.

Rüyada altın tastan su içmek umutsuzluk yaşanacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tasta su içmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine rivayet eder.

Rüyada tasla su dökmek hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments