Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tasta su içmek

Rüyada tasta su içmek

Rüyada tasta su içmek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, rahatın kaçacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına tabir olunur.

Rüyada tasta su içmek gördüyseniz:

  • Yabancılarla ilişkiler, şirketin el değiştirmesi veya üst pozisyondaki kişilerin görev değişikliği sizin görevlerinizde artışa neden olabilir.

Rüyada tasta su içmek doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, sorunlarının da çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın tastan su içmek güzel bir haber almaya, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada tas içinde su içmek sorunlarının da son bulacağına, parasız ve işsiz kalacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bakır tastan su içmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tasla su içmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, kişinin hayatını allak bullak edeceğine inanılır.

Rüyada bir tas su içmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına delalet etmektedir.

Rüyada tastan su içmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine yorulur.

Rüyada tasın içinde su görmek para biriktirebileceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments