Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş köprüde yürümek

Rüyada taş köprüde yürümek

Rüyada taş köprüde yürümek işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, ün sahibi olacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada taş köprüde yürümek gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilere göre değil, aklınıza göre hareket etmelisiniz.

Rüyada taş köprüde yürümek neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, oğlu evli ise boşanacağına işaret eder.

Rüyada köprünün üzerinde yürümek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına işaret eder.

Rüyada tahta köprüde yürümek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada ip köprüde yürümek işlerin kapanacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köprüden yürümek işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada köprü üzerinde yürümek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada boğaz köprüsünde yürümek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada taş köprüden geçmek sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments