Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tasta su görmek

Rüyada tasta su görmek

Rüyada tasta su görmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına yorulur.

Rüyada tasta su gördüyseniz:

  • Hiç hoşunuza gitmeyen kişilerle diyalog kurmak, bazı anlaşmaları yenilemek, geçmişte ele aldığınız konularla ilgili çalışmalar yapmak veya bütçe hesaplarını hızlandırmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada tastan su içtiğini görmek onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tasın içinde su görmek üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, mutluluğunun katlanacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada su dolu tas görmek çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir tas su içmek anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada tas içinde su içmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına delalettir.

Rüyada altın tastan su içmek gönül kapılarının açılacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Rüyada tasla su dökmek kul hakkına girmeyeceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir tas su görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments