Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize yuvarlanmak

Rüyada denize yuvarlanmak

Rüyada denize yuvarlanmak maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, çabalarının boşa çıkacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, şifa edineceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine yorulur.

Rüyada denize yuvarlanmak gördüyseniz:

  • Olayları kişisel algılamamakta fayda var.

Rüyada denize yuvarlanmak rahat yaşayacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sistemli şekilde başarıya koşacağına işarettir.

Rüyada kayaların yuvarlandığını görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına işarettir.

Rüyada kar üzerinde yuvarlanmak sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Rüyada merdivenlerden yuvarlanmak iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, önündeki engelleri aşamayacağına rivayet eder.

Rüyada bir yerden yuvarlanmak borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, zahmetinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yuvarlanan taş görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine tabir olunur.

Rüyada karın içinde yuvarlanmak bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada dereye yuvarlanmak bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments