Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoğurda basmak

Rüyada yoğurda basmak

Rüyada yoğurda basmak yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, kişinin can derdine düşeceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına delalet eder.

Rüyada yoğurda basmak gördüyseniz:

  • Tazelenen anılar bundan sonra ne yapmak istediğiniz üzerinde düşünmenize neden olabilir.

Rüyada yoğurda basmak yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına yorulur.

Rüyada yoğurt yemek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, aile işlerinin başına geçeceğine, yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada manda yoğurdu görmek hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada torba yoğurdu görmek epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine rivayet eder.

Rüyada yoğurt ve ekmek görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada yoğurt saklamak hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına inanılır.

Rüyada yoğurtlu mantı yemek eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bal ve yoğurt görmek maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments