Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdest alanı görmek

Rüyada abdest alanı görmek

Rüyada abdest alanı görmek işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, rahat bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada abdest alanı gördüyseniz:

  • İşle ilgili konularda dikkatli hareket etmelisiniz.

Rüyada abdest alan kişi görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına delalet etmektedir.

Rüyada abdest alanı görmek zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada abdest alan kişiler görmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada açık alanda büyük abdest yapmak hayatının çok daha kolay hale geleceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada abdest alan adamlar görmek kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Rüyada abdest alan birini görmek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada abdest alan birine su dökmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine delalet eder.

Rüyada abdest alan adam görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments