Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adam dövdürmek

Rüyada adam dövdürmek

Rüyada adam dövdürmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına, eksiği kendinde bulacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada adam dövdürmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda ani bir rahatlama bekleyebilirsiniz.

Rüyada adam dövmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yumrukla adam dövmek her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada adam dövdüğünü görmek ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı adam dövmek kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, kendisine şifa olacağına rivayet eder.

Rüyada kemerle adam dövmek böylece hayatından memnun olacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taşla adam dövmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada kürekle adam dövmek geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada sarhoş adam dövmek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments