Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir adam dövmek

Rüyada bir adam dövmek

Rüyada bir adam dövmek dünya malı edineceğine, uykusuz geceler yaşayacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, elinin de bolluk göreceğine, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına tabir olunur.

Rüyada bir adam dövmek gördüyseniz:

  • Tutkulu ilişkiler, ani çekimler, mevcut ilişkilerde sıcak paylaşımlar yaşanabilir.

Rüyada demirle adam dövmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına tabir olunur.

Rüyada adam dövdüğünü görmek mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada adamları dövmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına inanılır.

Rüyada yaşlı adam dövmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına işaret eder.

Rüyada adam dövmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kürekle adam dövmek kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına tabir olunur.

Rüyada yumrukla adam dövmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına yorulur.

Rüyada taşla adam dövmek çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments