Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adam dövdüğünü görmek

Rüyada adam dövdüğünü görmek

Rüyada adam dövdüğünü görmek geçim derdinin olmayacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, alım gücünü yitireceğine, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada adam dövdüğünü gördüyseniz:

  • Duygusal iniş çıkışlarınız olabilir.

Rüyada adam dövdüğünü görmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına inanılır.

Rüyada yumrukla adam dövmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada adam dövmek iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine yorulur.

Rüyada taşla adam dövmek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada kemerle adam dövmek bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, prestij sahibi olunacağına, onlardan medet umacağına yorulur.

Rüyada demirle adam dövmek rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada adamları dövmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, bunun için Allah’a şükredeceğine inanılır.

Rüyada kürekle adam dövmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments