Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adam dövmek

Rüyada adam dövmek

Rüyada adam dövmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada adam dövmek gördüyseniz:

  • Unutmayın ki kimseyi yapmak istemedikleri işler için zorlamamalısınız.

Rüyada adam dövdüğünü görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, kötüyse düzeleceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada sarhoş adam dövmek büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taşla adam dövmek elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kemerle adam dövmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir adam dövmek sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sıkılacağı bir haber almaya işaret eder.

Rüyada adam dövdürmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına delalettir.

Rüyada adamları dövmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, kazancının bereketleneceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına inanılır.

Rüyada demirle adam dövmek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments