Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada motorlu taşıt görmek

Rüyada motorlu taşıt görmek

Rüyada motorlu taşıt görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, kem gözlere gelineceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, anne babanın üzüntü duyacağına delalet eder.

Rüyada motorlu taşıt gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla şey bekleyen kişiler olabilir ya da söz vermeniz durumunda daha da fazla şey yüklenebilirsiniz.

Rüyada motorlu taşıt görmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada bayrak taşıdığını görmek hayırlı işler yapacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine delalet eder.

Rüyada kömür taşıdığını görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, zenginleşeceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada silah taşıdığını görmek evi yoksa ev alacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada okul taşıtı görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına inanılır.

Rüyada ağır çanta taşıdığını görmek onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada başkasının evini taşıdığını görmek yaşam kolaylığı içine gireceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada ev taşıdığını görmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments