Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşıt almak

Rüyada taşıt almak

Rüyada taşıt almak ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, rahat bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada taşıt almak gördüyseniz:

  • Bitmek tükenmek bilmeyen istekleri olan kişiler sizi yorabilir.

Rüyada ağır çanta taşıdığını görmek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cenaze taşıdığını görmek büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, maddi kayıpların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatak taşıdığını görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada taşıt kullanmak hayatının bereketli ve verimli olacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir şey taşıdığını görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, önün açılacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada döşek taşıdığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin eşya taşıdığını görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına delalettir.

Rüyada pirinç taşıdığını görmek ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments