Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşı kırmak

Rüyada taşı kırmak

Rüyada taşı kırmak çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, isyan edeceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada taşı kırmak gördüyseniz:

  • Kendinize yüksek hedefler koymalısınız.

Rüyada taş kırmak çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada balyozla taş kırmak yolculuğa çıkmaya, borçlarının da kapanacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taşı kırmak müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada mezar taşı kırmak sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada taş atıp cam kırmak işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavaya yumurta kırmak dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine yorulur.

Rüyada telefonu kırmak görmek dualarının gerçekleşeceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada cam kırmak görmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, barış ve sevgi ortamında bulunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments