Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş kırmak

Rüyada taş kırmak

Rüyada taş kırmak zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına işaret eder.

Rüyada taş kırmak gördüyseniz:

  • Belli bir duruma farklı açılardan bakabilmeniz olumlu seçenekleri görmenizi sağlayabilir.

Rüyada mezar taşı kırmak yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına yorulur.

Rüyada taş kırmak başarının garantileneceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine inanılır.

Rüyada taşı kırmak çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada balyozla taş kırmak ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine rivayet eder.

Rüyada taş atıp cam kırmak her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vitrin camı kırmak yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine rivayet eder.

Rüyada bileğini kırmak alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalem kırmak kısmetlerinin kapanacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments