Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli kum görmek

Rüyada renkli kum görmek

Rüyada renkli kum görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına alamet eder.

Rüyada renkli kum gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren tesadüfi fırsatlar söz konusu olabilir veya işle ilgili bazı konular aniden lehinize dönebilir.

Rüyada renkli kum görmek şansın ve kısmetin kapanacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, maddi olarak kolaylık içinde olacağına işaret eder.

Rüyada kum adam görmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Rüyada kum içinde yüzmek ağız tadının da kaçacağına, çalışıyorsa terfi alacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine delalettir.

Rüyada kumlu ayakkabı görmek kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cepte kum görmek yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sahil kumu görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, malının, parasının ve makamının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada böbrek kumu dökmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorunlarının birken beş olacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine delalet eder.

Rüyada kum çalmak dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments