Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbihini görmek

Rüyada tesbihini görmek

Rüyada tesbihini görmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine delalet eder.

Rüyada tesbihini gördüyseniz:

  • Bir yatırımın getirisi yüksek olabilir.

Rüyada tesbih çeken kadın görmek yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına yorulur.

Rüyada tesbih görmek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada ölmüş babadan tesbih almak yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada namaz tesbihi görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine delalet eder.

Rüyada tesbih bulduğunu görmek içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hac tesbihi görmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, riske atılacağına işaret eder.

Rüyada yerden tesbih almak çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tesbih çekip salavat getirmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments