Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş sütun görmek

Rüyada taş sütun görmek

Rüyada taş sütun görmek sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada taş sütun gördüyseniz:

  • Eşit paylaşımlarla da, saygı görebilir veya yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Rüyada taş sütun görmek hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına inanılır.

Rüyada sütunlar görmek uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mermer sütun görmek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz taşlı bilezik görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pembe taşlı yüzük almak o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadın tarafından taşlanmak önemli bir makama terfi alacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına delalettir.

Rüyada beyaz tuvalet taşı görmek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına delalet eder.

Rüyada sarı taş görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments