Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütunlar görmek

Rüyada sütunlar görmek

Rüyada sütunlar görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada sütunlar gördüyseniz:

  • İki alanda ayrı ayrı meydana gelen ilgi bekleyen konulara yetişmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada mermer sütun görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada taş sütun görmek rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine alamet eder.

Rüyada sütunlar görmek rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments