Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı taş görmek

Rüyada sarı taş görmek

Rüyada sarı taş görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, işlerin toparlanacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı taş gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin hareketlerini doğru gözlemlemelisiniz.

Rüyada sarı taşlı yüzük görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada parlak sarı taş görmek açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, insanlar arasında yüceleceğine, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına alamet eder.

Rüyada mezar taşına sarılmak ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı taş görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine delalet eder.

Rüyada sarı taşlı yüzük takmak istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine alamet eder.

Rüyada hıristiyan mezar taşı görmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına alamet eder.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük görmek kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, hayatının iyileşeceğine inanılır.

Rüyada mavi taşlı kolye görmek çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments