Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermer sütun görmek

Rüyada mermer sütun görmek

Rüyada mermer sütun görmek ticaret dünyasında adının yayılacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, dertlerin ve endişelerin son bulacağına işarettir.

Rüyada mermer sütun gördüyseniz:

  • İlginç kişilerle tanışabilir veya yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Rüyada mermer sütun görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine işaret eder.

Rüyada taş sütun görmek rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine inanılır.

Rüyada sütunlar görmek hayatının düzene gireceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına rivayet eder.

Rüyada mermer hamam görmek gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı yorulmaktadır.

Rüyada mermerden merdiven görmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mermer zemin görmek kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mermer yemek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, daha çok dünya malı edineceğine işarettir.

Rüyada mavi mermer görmek hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments