Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iplik sökmek

Rüyada iplik sökmek

Rüyada iplik sökmek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, tövbe etmeye, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada iplik sökmek gördüyseniz:

  • Bir yer değişikliği olasıdır.

Rüyada iplik sökmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına rivayet eder.

Rüyada iğne iplik geçirmek zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, üzüntülerin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı iplik görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, canını sıkılacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına işaret eder.

Rüyada beyaz yün iplik görmek hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah dikiş ipliği görmek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine alamet eder.

Rüyada iplik sarmak sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, bazı konularda önayak olunacağına delalettir.

Rüyada nakış ipliği görmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, patron koltuğunda oturacağına yorulur.

Rüyada ipliği iğneye geçirmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, kasasının ağırlaşacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments