Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş merdivenden çıkmak

Rüyada taş merdivenden çıkmak

Rüyada taş merdivenden çıkmak büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada taş merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler nedeniyle bazı konularda kısıtlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada taş merdiven çıkmak pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına delalet etmektedir.

Rüyada taş merdivenden çıkmak iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam merdiven çıkmak iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine tabir olunur.

Rüyada binanın merdivenlerinden çıkmak maddi gücünü yitireceğine, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gemide merdiven çıkmak çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada döner merdiven çıkmak bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla merdiven çıkmak yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada geniş merdivenden çıkmak çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments