Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada döner merdiven çıkmak

Rüyada döner merdiven çıkmak

Rüyada döner merdiven çıkmak eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, kendi işinin patronu olunacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada döner merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Başarınızı garantileyen belli konularda yardım almaktan kaçınmayın.

Rüyada döner merdiven çıkmak istediği herşeye kavuşacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada döner merdiven görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada döner et görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada döner yemek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk döneri görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada döner kebap görmek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, idealist davranacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk döner yediğini görmek problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, hasretin ve özlemin biteceğine yorulur.

Rüyada kıbleye arkasını dönerek namaz kılmak haksızlıklara uğranılacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments