Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprü üzerinde yürümek

Rüyada köprü üzerinde yürümek

Rüyada köprü üzerinde yürümek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, bilakis malının çoğalacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köprü üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Sadece konuşup harekete geçmemek imajınıza zarar verebilir.

Rüyada köprünün üzerinde yürümek yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğaz köprüsünde yürümek borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, neşesini kaybedeceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine işarettir.

Rüyada taş köprüde yürümek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına alamet eder.

Rüyada ip köprüde yürümek kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, geçimin kolaylaşacağına tabir olunur.

Rüyada tahta köprüde yürümek bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada köprüden yürümek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine tabir olunur.

Rüyada köprü üzerinde yürümek rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada istanbul boğaz köprüsünü görmek mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, refahının ve varlığının artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments