Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ip köprüde yürümek

Rüyada ip köprüde yürümek

Rüyada ip köprüde yürümek dertlerinin günden güne artacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, masrafların altında kalacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, hasretlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ip köprüde yürümek gördüyseniz:

  • Çok büyük bir olay kapınızda bekliyor.

Rüyada ip köprüde yürümek işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına işaret eder.

Rüyada ip köprü görmek sıkıntının günden güne artacağına, daha rahat bir hayatı olacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ipten köprü görmek sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada köprünün üzerinde yürümek birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta köprüde yürümek rahatın yerine geleceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada taş köprüde yürümek dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine işarettir.

Rüyada köprü üzerinde yürümek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına inanılır.

Rüyada köprüden yürümek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments