Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş kömür görmek

Rüyada taş kömür görmek

Rüyada taş kömür görmek ticarette yol katedeceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada taş kömür gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmak hoşunuza gidecek.

Rüyada taş kömür görmek dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada kömürü görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada odun kömür görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, sıkıntılarının artacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kamyonda kömür görmek iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine işaret eder.

Rüyada kömür aramak yapılan hataların büyük belalar getireceğine, hayatını yoluna koymaya, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine işarettir.

Rüyada kömür parçası görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kömür topladığını görmek çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, bir takım sorunlarla karşılaşacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada kömürlerin çalındığını görmek insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments