Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kömürü görmek

Rüyada kömürü görmek

Rüyada kömürü görmek daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kömürü gördüyseniz:

  • Zamanla herşeyi teker teker göreceksiniz.

Rüyada kömür elemek güzel davetler alacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, işte de mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kömür topladığını görmek rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine, mutlu günler göreceğine işarettir.

Rüyada meşe kömürü görmek uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kömürlük temizlemek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine alamet eder.

Rüyada sobaya kömür atmak uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kömür yediğini görmek aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, ona kavuşacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kömür koru görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada kömür ve odun görmek parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, kısmetlerinin artacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments