Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kamyonda kömür görmek

Rüyada kamyonda kömür görmek

Rüyada kamyonda kömür görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, bir yere taşınmaya, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kamyonda kömür gördüyseniz:

  • Ortaklık veya ortak kaynak paylaşımı gerektiren konulara girmeniz durumunda talihsiz durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada kamyonda kömür görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada kamyonla kömür taşımak karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına tabir olunur.

Rüyada kömür kamyonu görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, dik durmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kamyonla kömür görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kamyon kömür görmek iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada kömürlükte fare görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına işaret eder.

Rüyada yakacak kömür görmek evlat sahibi olacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Rüyada soba kömürü görmek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments