Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kömürlerin çalındığını görmek

Rüyada kömürlerin çalındığını görmek

Rüyada kömürlerin çalındığını görmek borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, ana baba duası alınacağına, hoş muhabbette olacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada kömürlerin çalındığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikir veya önerilerinden çok kendinizinkilere odaklanmanızda fayda var.

Rüyada kömürün çalındığını görmek yapılan çalışmaların heba olacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kömürlerin çalındığını görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, geniş bir rızka kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada odun ve kömür görmek ileri gideceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada soba kömürü görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, tüm parasını kaybedeceğine delalettir.

Rüyada kömür almaya gitmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kömür ve soba görmek yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına işarettir.

Rüyada evin içinde kömür görmek çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kömür koru görmek saygınlığa, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments