Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kömür aramak

Rüyada kömür aramak

Rüyada kömür aramak kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, kendisiyle de gururlanacağına, gelirinin garanti olacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, başarıdan başarıya koşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kömür aramak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda karşınızdaki kişiler fazla anlayışlı değiller.

Rüyada kömür aramak yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sobada kömür görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çuvala kömür doldurmak yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine işarettir.

Rüyada kömür lekesi görmek sabit geliri olacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada kömür tozu temizlemek yüzünün hep güleceğine, işlerin yolundan çıkacağına, ev içinde mutluluğun artacağına yorulur.

Rüyada kömür sobası yakmak parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada torbada kömür görmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, malını ve canını emniyete alacağına delalettir.

Rüyada kömürlük temizlemek her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments