Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kömür parçası görmek

Rüyada kömür parçası görmek

Rüyada kömür parçası görmek özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kömür parçası gördüyseniz:

  • Sanatsal, yaratıcılık gerektiren veya maddi konularda başkalarının verdiği sözlere göre hareket etmemenizde fayda var.

Rüyada kömür parçası görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine delalettir.

Rüyada kürekle kömür atmak rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanmış kömür görmek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kömürlü tren görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine tabir olunur.

Rüyada kömür tozu temizlemek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, asil kimselerden çıkacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına yorulur.

Rüyada kömür yığını görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine işaret eder.

Rüyada kömürlük temizlemek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına delalettir.

Rüyada birine kömür vermek sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına, buna rağmen kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments