Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vitrin camı kırmak

Rüyada vitrin camı kırmak

Rüyada vitrin camı kırmak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada vitrin camı kırmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada vitrin camı kırmak kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam vitrin görmek istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine inanılır.

Rüyada vitrin camı görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada vitrinde altın görmek sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vitrinde bardak görmek mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, çok kötü günler geçirileceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada mağaza vitrini görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine inanılır.

Rüyada vitrin örtüsü görmek onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına delalet eder.

Rüyada büyük vitrin görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments