Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ayna kırdığını görmek

Rüyada birinin ayna kırdığını görmek

Rüyada birinin ayna kırdığını görmek aile bireyleri ile tartışacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, kalkınacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ayna kırdığını gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz dostlarınızdan yardım istemekten çekinmeyin.

Rüyada ayna kırdığını görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada birinin ayna kırdığını görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, bunun şans olacağına işaret eder.

Rüyada duvar kırdığını görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camı kırdığını görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada kırda koşmak bereketli işler yapılacağına, isteklerine kulak vereceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine delalet eder.

Rüyada sigara kırdığını görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, haneden birinin ayrılacağına inanılır.

Rüyada cam kırdığını görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam kavanoz kırdığını görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, sevinç gözyaşları dökmeye, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments