Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayna kırdığını görmek

Rüyada ayna kırdığını görmek

Rüyada ayna kırdığını görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayna kırdığını gördüyseniz:

  • Tek ihtiyacınız planlarınıza sadık kalmanız olabilir.

Rüyada ayna kırdığını görmek maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, çok yorulacağına işarettir.

Rüyada birinin ayna kırdığını görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının cam kırdığını görmek lüksünün ve konforunun da baki olacağına, karın artacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada kırda çiçek görmek Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, sevgi dolu haberler alınacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada tabak kırdığını görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, zaferlere doymayacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada kırda gezmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin ayağını kırdığını görmek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, hane içine ay doğacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camı kırdığını görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, kazanç kapılarının açılacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments