Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş ezmek

Rüyada taş ezmek

Rüyada taş ezmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, kolaylığa kavuşacağına, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada taş ezmek gördüyseniz:

  • Kısaca özetlersek; Gönül meselelerinde ise yanlış tutumlara girmemelisiniz.

Rüyada taşla kafa ezmek yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada taşla ezmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, kısmetinin her zaman açık olacağına yorulur.

Rüyada taş ezmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, nasiplerini alacağına, yaklaşan güzel günlere alamet etmektedir.

Rüyada birinin kafasını taşla ezmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın başını taşla ezmek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine yorulmaktadır.

Rüyada meyve ezmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına alamet etmektedir.

Rüyada araba sürerken birini ezmek rahat bir hayata sahip olacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabayla birilerini ezmek karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments