Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşla ezmek

Rüyada taşla ezmek

Rüyada taşla ezmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, maddi zarara gireceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşla ezmek gördüyseniz:

  • Meydana gelen olaylar işe yaramayan bağlantı, iş ya da ilişkilerden kurtulmak için fırsat oluşturabilir.

Rüyada taşla kafa ezmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada taş ezmek aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada taşla ezmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin kafasını taşla ezmek büyük tartışmalar yaşanacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın başını taşla ezmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabayla ezmek düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah yılanın başını ezmek huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada arabayla bebek ezmek acıların ve gözyaşının dineceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments