Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçta sirke ayıklamak

Rüyada saçta sirke ayıklamak

Rüyada saçta sirke ayıklamak işlerin yakın zamanda bozulacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine rivayet eder.

Rüyada saçta sirke ayıklamak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler ortaya koymak istediğiniz bazı işleri uygulamanıza olanak sağlayabilir.

Rüyada saçtan sirke ayıklamak şansının her zaman yaver gideceğine, düşünmeden adımlar atayacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına yorulur.

Rüyada saçta sirke ayıklamak ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine inanılır.

Rüyada kafadan sirke ayıklamak maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, büyük paralara sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bit sirke ayıklamak yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bit sirkesi ayıklamak huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada saçta bit sirkesi görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına işaret eder.

Rüyada kendi saçında sirke görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine yorulur.

Rüyada saçta bit sirke görmek ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments