Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday ayıklamak

Rüyada buğday ayıklamak

Rüyada buğday ayıklamak malından ve parasından kaybedeceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, birçok engelin aşılacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada buğday ayıklamak gördüyseniz:

  • Teklif, öneri veya davetler alabilir, biraz da şaşırabilirsiniz.

Rüyada buğday ayıklamak geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada kafadan böcek ayıklamak çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, ün sahibi olacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçtan bit ayıklamak her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mısır ayıklamak kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil bezelye ayıklamak maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına işarettir.

Rüyada kurtlu pirinç ayıklamak insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının başından bit ayıklamak işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil fasulye ayıklamak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments