Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarotçu görmek

Rüyada tarotçu görmek

Rüyada tarotçu görmek işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, hem işinde başarılı olacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine delalet eder.

Rüyada tarotçu gördüyseniz:

  • Belli bir düzenlemenin, anlaşmanın ya da konunun yeniden yapılandırılması veya açığa kavuşturulması gerekebilir.

Rüyada saçı taranmak kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla tarandığını görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinin silahla tarandığını görmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına işarettir.

Rüyada tarayıcı görmek eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, kalp kırmayacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada tarot falı baktırmak çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçını tararken koptuğunu görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada tarkan görmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçını tarayan birini görmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, amaçlarına ulaşmaya, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments