Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarot falı baktırmak

Rüyada tarot falı baktırmak

Rüyada tarot falı baktırmak büyük sorunların çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, sorumlu tutacağına, yollarını ayıracağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada tarot falı baktırmak gördüyseniz:

  • Farklı görüşlere karşı çıkmanız durumunda tartışmalar alevlenebilir.

Rüyada tarot falına baktırmak yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, patron koltuğunda oturacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine alamet eder.

Rüyada tarot falı bakmak hayattan bıkmasına neden olacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada tarot falı baktırmak başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, atılan adımların zarar vereceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarot falına bakmak aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına yorulur.

Rüyada tarık suresi görmek başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, kendisini eve kapatacağına yorulmaktadır.

Rüyada taramali görmek çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine işaret eder.

Rüyada tarot kağıdı görmek çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına işarettir.

Rüyada tarot baktırdığını görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Vüsale

Rüyada bir erkek tarotcu bana direk merdivenden inerken kart açtı

Vüsale

Çok teşekkür ederim