Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarkan görmek

Rüyada tarkan görmek

Rüyada tarkan görmek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada tarkan gördüyseniz:

  • Maddi konuları ciddiyetle ele almanız, yatırım, harcama veya ödeme planlarınızı detaylandırmanız gerekiyor.

Rüyada tarayıcı görmek sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada tarot baktırdığını görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, başarılarının takdir edileceğine, hayır vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarık yıldızını görmek daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına tabir olunur.

Rüyada evinin silahla tarandığını görmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına rivayet eder.

Rüyada tarık suresi görmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarot kartları görmek musibetlerle karşılaşmayacağına, asla harama bulaşmayacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada tarot baktırmak her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçı taranmak derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments