Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada yeşil soğan görmek

Rüyada tarlada yeşil soğan görmek

Rüyada tarlada yeşil soğan görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, ağlayacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına delalettir.

Rüyada tarlada yeşil soğan gördüyseniz:

  • Yapılacak anlaşmalar veya imzalanılacak herhangi bir şey konusunda şüpheci olmanızda fayda var.

Rüyada tarlaya yeşil soğan ekmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada tarladan yeşil soğan toplamak hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada tarlada ekili yeşil soğan görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına işarettir.

Rüyada tarlada yeşil soğan görmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil soğan tarlası görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarlada kuru soğan görmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına tabir olunur.

Rüyada kuru soğan tarlası görmek huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, merdiven atlayacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada tarlada soğan toplamak kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, bir bebek sahibi olunacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments