Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada ekmek görmek

Rüyada tarlada ekmek görmek

Rüyada tarlada ekmek görmek her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, çok üzüntü duyulacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına işaret eder.

Rüyada tarlada ekmek gördüyseniz:

  • Bir anlaşma hayatınızı değiştirebilir.

Rüyada tarlaya buğday ekmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına işaret eder.

Rüyada tarlada mısır ekmek bir bebek sahibi olunacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına delalettir.

Rüyada tarlaya tuz ekmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine işaret eder.

Rüyada tarlada tohum ekmek hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulur.

Rüyada tarlaya marul ekmek karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarlaya ekmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada tarlaya yeşil soğan ekmek yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarlaya fasulye ekmek ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments