Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada patlıcan görmek

Rüyada tarlada patlıcan görmek

Rüyada tarlada patlıcan görmek daha rahat bir hayata kavuşulacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarlada patlıcan gördüyseniz:

  • Sizin için işleri güçleştiren değil, kolaylaştıran aktivitelerle vakit geçirmenizde fayda var.

Rüyada tarlada patlıcan görmek yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada tarlaya patlıcan ekmek çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına işaret eder.

Rüyada patlıcan tarlası görmek ettiği bütün duaların kabul olacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına inanılır.

Rüyada yeşil patlıcan görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada patlıcan topladığını görmek zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah patlıcan görmek iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına alamet eder.

Rüyada oyulmuş patlıcan görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada iri patlıcan görmek kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, dik durmaya çalışacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments